Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Den bästa sommaren i mitt liv

Så är vi framme på semesterns sista dag...ett litet täcke av vemod ligger över mig, inte över det faktum att det är dags att öppna butiken och börja jobba igen utan för att man faktiskt kunde ha det så här fantastiskt i livet...tillsammans. Nu får vi packa in det i hjärtat och förvara det där för nu är det slut på sommarlovet. Jag vet att sommaren inte är slut och jag vet att vi fortfarande har många fina dagar kvar men det var ju...det där pusslandet. Det är dags nu, för livets svåra pussel. Det där dåliga samvetet som skymtar i horisonten. Johan och jag, vi har lovat varandra att prioritera annorlunda nu. Jag hoppas det skall gå.
 
Det har varit den bästa sommaren i mitt liv!
Vi har vaknat upp varje dag, tillsammans, ätit frukost, druckit kaffe på trappan, tagit dagarna som de kommit, ätit alldeles för mycket glass och hittat på massor av skojiga saker med barnen. Alla kompisar som vi skulle träffat...har vi inte träffat för vi har åkt till sjön och badat istället..ibland har vi träffat någon vän med familj där men allt som oftast så har vi bara gett varandra så mycket tid vi kunnat. Vi har tagit hand om varandra och sett om vår lilla familj. Vi har åkt och hälsat på barnens Farmor och Farfar så att kusinerna har fått leka, gjort det barnen tyckt var roligt. 
Så har vi smugit iväg bara Johan och jag ibland, utan barn och för en gångs skull har vi inte fått barnvakt för att jobba utan för att träffa varandra, bara vara Johan och My. 
Om en månad gifter vi oss..vi har inte planerat så mycket...vi tror att det blir bäst så! Dock har vi sett till att allt är på det klara. Det kommer bli en hejdundrandes dag, för oss två, för kärleken med alla vi älskar och tycker om.
Vi har gått på konserter och dansat oss svettiga och vi har blivit bortrövade för möhippa och svensexa av de där underbara vännerna som vi aldrig hann träffa, tack för att ni finns!
 
Förutom att vi haft det väldigt bra hela sommaren och att fyra veckor har känts som åtta så har barnen i princip slutat äta mat, makaroner går hem men helst vill Lykke bara äta glass...på allvar så frågar hon varje dag om idag kanske blir dagen då det blir bara glass till middag? Vi har glömt bort hur man ställer en klocka, vi vet inte vilken dag det är och så är vi fasligt solbrända trots barnens höga solskyddsfaktor på kropparna. 
Summa sumarum så blir det bra det här...det blir det...Det blir sensommar, det blir bröllop, vi får träffa alla våra underbara kunder(som vi stött på titt som tätt hela sommaren) igen och även om jag grät vid barnens kvällsbad i badrummet över att "sommaren är slut"..bara några tårar, försiktigt i Johans nacke..så skall det ju bli otroligt roligt att börja jobba igen. För ni vet ju att jag.....ÄLSKAR ATT JOBBA!
 
Semesterns fjärde dag och vi börjar sås smått att landa
 
Vårt fina växthus..näästan klart, sakans bara lite singel, och en liten altan runt;)
Dags att gå på teater
Tänk vad rolgit det är att flyyga i luften
Jag har fått rå om min trädgård..vilken ro det ger i kroppen, och så har Lykke och pappa tältat i trädgården

Pappa Johan som tror att han skall få cykla sydhalland runt.....
 
Men det skall han inte för tydligen har det blivit något fel och Johan ropas upp i högtalarna och i nästa sekund kommer hans vänner instormandes...
 
Och så glad som jag var i denna stund när allt hade klaffat så hade jag ingen aning om att just då..var det även min tur
Lurade båda två önskar vi varandra en rolig dag
sååååå chockad....men väldigt glad
 
Besäk på Norrviken...nästa gång vi går denna grusgång fram så är vi MAN & FRU
-Skall vi verkligen bada, Lykke? ett regnoväder drar in över oss just som vi hoppat ur bilen mot badet
Att gunga gungbräda är kul..eller?
En underbar dag vid sjön i Småland
Sista dagen spenderade vi på sagoängen, här uppe i utkikstornet:)
 
På språng
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda Larsson

Ni tycks ha haft en magisk sommar! Det är ni verkligen värda efter allt hårt slit i bageriet :-) Nu ska det dock bli skönt att ni öppnar igen så jag och alla andra kan få njuta av ert underbara bröd och gudomliga desserter :-)

2013-08-11 @ 21:17:49
URL: http://margona.blogg.se/
Postat av: My

TAACK:) vi ses till veckan

2013-08-11 @ 21:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0