Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Juldagar

Hoppas att alla fantastiska kunder har en riktigt god jul! Det har vi...vi njuter av att vara lediga ett par dagar med barnen innan det är dags att ta hand om bageriet igen. 
Som ni vet så öppnar vi upp bageriet mellan 09.00-12.00 på Nyårsafton för er som beställt och efter det så öppnar vi som vanligt den 3:e januari kl 09.00
 
GOOOD JUL
/My och Johan
 
 

Glad lucia från oss

Idag är det lucia och bullarna går som smör i solsken i butiken!
Själv är jag hemma med Cornelis, barnen har otursamt nog varit sjuka i två veckor nu, en vecka var. Paniken är total över hur vi skall få ihop tiden och kunna producera till alla beställningar och till butiken. En dag i taget får man ta..eller två... Johan kommer snart hem och byter av mig så att jag kan åka in och köra på. 
...
Kul att så många köper vår pepparkaksdeg:) Vet inte hur många rullar vi gjort, mängder! det som finns i montern nu är det som kommer att finnas i helgen så ring ner och lägg undan en rulle om ni tänkt baka kommande dagar.
Nu har vi bara öppet nästa vecka också så var noga med att lägga era beställningar så att ni får vad ni behöver i jul och mellandagarna!
 
 

Surdegskurs hos Feldts

Ni är sååå många som frågat och undrat och vi har känt att vi inte haft tiden innan men nu så! Vi kommer att köra en tvådagars kurs för hemmabagare den 18-19 januari. Den kommer att finnas sju platser så det får blir först till kvarn. Ring och boka på 035-121660
 
Lördag den 18 januari:
16.00 Genomgång och fika i bageriet.
Alla får recepthäften, tillsammas med oss sätter ni era degar, både söta och salta. 
Vi äter kvällsmat i bageriet medans degarna vilar. 
Efter det slår vi upp dem och formar bröden samt rullar bullarna.
Vi räknar med att det blir hemgång ca 20.30.
 
Söndagen den 19 januari:
Vi ses i bageriet kl 10.00 då det är dags att snitta och baka av era bröd och bullar.
Ni gör och bakar av era egna surdegspizzor till Lunch.
Vi räknar med att det blir hemgång runt 14.00
 
Detta ingår:
 
Två dagar i bageriet
Recepthäften
Mat och dryck
Alla bröd och bullar ni bakat
En burk av vår surdeg
 
Pris 1596 kr/person
 
Betalning och avbokning sker senast 10 januari. Vid avbokningar efter den 10 januari återbetalas endast halva summan. Vill man ge bort en kurs i julklapp, säg till så fixar vi ett presentkort. 
 
Det kommer bli två superroliga dagar, Kul!
 
/My och Johan
 
 
 

Feldt´s pepparkaksdeg

 
Sådär ja! 
Från och med idag säljer vi vår pepparkaksdeg gjord på bla äkta smör, ägg, vetemjöl från limabacka och goda kryddor
 
500 g-45 kr
1 kg- 85 kr
 
Välkomna!
 
 
 
 

Feldt´s pepparkaksdeg

 
Sådär ja! 
Från och med idag säljer vi vår pepparkaksdeg gjord på bla äkta smör, ägg, vetemjöl från limabacka och goda kryddor
 
500 g-45 kr
1 kg- 85 kr
 
Välkomna!
 
 
 
 

Öppettider jul och Nyår

Vi stänger för julen Lördagen innan jul, den 21 december kl 14.00, öppet från 09.00 som vanligt. Var ute i god tid med er beställning då vi antagligen kommer att stoppa dagarna innan så att vi har lite all sälja i butiken också!
Vi öppnar upp en stund på nyårsafton mellan 09.00-12.00, då enbart mot beställningar som vi vill ha in innan vi stänger den 21:e.
 
På nyår kommer vi endast att baka grand blanc och baguetter. Vi kommer att göra tre olika desserter á 53 kr styck
1. Choklamousse, apelsin/rom/chokladkräm, brownie
2. champagnemousse, jordgubbskräm, mandel och italiensk maräng
3. Creme Brulee med myltade hjortron
 
Tårtor i strl 4- eller 8 bit 179 kr/269 Kr i smaken champagnemousse, jordgubb, mandel!
 
Trevlig kväll/My
 
 
 

Tystnad

Förlåt för tystnaden här inne...jag koncentrerar mig på att tömma mitt hjärta på Hallandspostens bloggstafett....
Läser ni?
 
 
http://blogg.hallandsposten.se/bloggstafetten/

Bloggstafetten på Hallandsposten

Från och med idag kan ni läsa mina inlägg på Hallandspostens hemsida. Jag har tagit över Bloggstafetten i en vecka! Ni hänger väll med?
 
http://blogg.hallandsposten.se/bloggstafetten/2013/12/02/ensam-i-mitt-eget-krig/


www.brodochkonfekt.se
RSS 2.0