Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Sitt still på stolen, människa!!

Idag hade vi en frilandsjornalist på besök som skall göra ett reportage om oss. 
Jag sitter på min mjöliga pall och jag hör ju själv hur jag låter. HELT GALEN!! 
Flaxar med händerna, svär, kan inte sitta still och babblar i 190 km i timmen! Alldeles för mycket att berätta tror jag! Jag hoppas att bandspelaren inte brann upp?
Johan kunde bara sitta i 10 minuter sedan var han tvungen att gå upp och jobba igen, när jag kom in till dem efteråt så sa Susanne att det skulle vara kul att höra på inspelningen hur många gånger jag svor! Det är ju förfärligt att jag inte kan bete mig bland folk!
 
Jaja, i alla fall så är vi tokladdade dessa två veckor innan vi stänger. VI har såååå mycket att göra och det är sååå roligt. Verkligen något att bita i. Det lite läskiga är också skönt på något sätt...hur skall det sluta? 
Kanske därför jag tycker så mycket om den här branschen....eller en hatkärlek har jag...hur skall det egentligen gå?
Så går man alltid starkare ur det också. Alltid samma fantastiska känsla! 
Som när man står inför en fullsatt service på en restaurang..man bara vet...vi kommer sitta så mycket i skiten snart...om bara någon minut. Som att vänta på ett "krig" bakom kullen. Man bara väntar på att de skall storma. Så smäller det PANG!!!!! Sedan står man där 7-9 timmar senare och allt är över, man har kört ut sin sista tallrik. Någon säger att -fan vad bra ni var ikväll...eller så säger någon, fan vad dåliga ni var ikväll, imorgon får ni göra bättre! Men man går starkare ur det oavsett. Har man gjort fel så gör man inte om det och annars så känns det bara väldigt, väldigt bra...tills nästa kväll då man står där igen med spjutet i handen och väntar bakom kullen med bultande hjärta.
 
NU liknar ju inte vår nuvarande vardag ett restaurangkök men det är ändå den där känslan i magen just nu... en man kort (semester) tre gånger så mycket att göra och det bara dundrar in beställningar. Vi tar två dagar i taget och bara kör på så mycket det går......vågar knappt visa för ni tror väll att vi är knäppa men Johan har faktiskt fått upp glasen i växthuset..sent om kvällarna...
 
Nu kommer vi inte hinna odla i det i år för det skall dit singel, står en kubik utanför och väntar och pallkragar och annat men några tomater har vi fått av grannen och någon gammal stol skall jag väll hitta i huset...stoltokig som jag är...där skall vi sitta på semestern, kika ut över våra blommor och bara njuta av regnet som smattrar mot glaset....och så skall vi säga..
-Fy fan vilka två sista veckor vi hade, men vad duktiga vi var och så skall jag klappa lite på Johans axel och han på min. Susanne får sig en klapp efter att vi städat bageriet på Fredagen. 
 
 
 
 
 
och om någon mot all förmodan känner en gnutta avundsjuka över vår fina trädgård så kan jag bara säga...no worries!!! gräsmattan ser ut så här just nu..Johan är inte så nöjd..jag är ganska nöjd..konstnärligt, jag gillar det!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0