Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

PANG!!!!

Semesterns fjärde dag når sitt slut... 
Det känns lite som att vi sprang och sprang och sprang och så sprang vi lite snabbare, ännu snabbare och tillslut sprang vi så fort vi bara kunde och så PANG!!!!!! Rätt in i en stenmur, föll ihop och bara låg där och tittade upp på himlen där molnen for förbi.... imorgon är det dag nummer fem och jag tror att det är "THE DAY" som vi skall resa oss upp och sträcka ut. Tusan vad trötta vi varit, och griniga.... Det var nu smällen kom..men det visste vi ju redan. Vi har ju varit där förr ett par gånger förut.
 
Första dagen åkte vi till stranden, alla var griniga, Cornelis blev biten av pissmyror under ögonen och på knät, Lykke var upprörd över snäckskalen, jag frös och Johan var allmänt grinig för att det första Cornelis gjorde var att öppna matsäcken och öste ner en stor näve sand. Så satt vi och åt sandiga mackor som knastrade mellan tänderna och så åkte vi hem. På vägen hem frågade Johan om vi skulle åka inom en glassfabrik? -Verkligen INTE sa jag!!!!! kan vi inte bara åka hem nu!
-JOOO GLASSFABRIK, skrek Lykke sedan halva vägen hem.
Dagen efter åkte vi till Djurparken i Ängelholm och kollade på Teater, Pettson och Findus. 
Sedan har vi bara vilat efter det..kanske gick vi ut lite väl hårt men vi ville ju så gärna...
 
Att ha semester känns overkliget och underbart och vi behövde verkligen vara med våra barn, utan stress och en massa tider att passa. 
Vi har fått färdigt växthuset och planterat gurkorplantor som vi fått, första gurkan är redan skördad:) 
Känslan av att äta sina egna grönsaker är fantastisk!
 
Alla vi möter som hör att vi har semester utbrister -HUR VÅGAR NI???? TÄNK OM ALLA KUNDER FÖRSVINNER?????
Ja hur vågar vi? Jag vet faktiskt inte..men jag känner väldigt stark att om vi kommer tillbaka och inte en enda kund gör det, då har vi ju verkligen misslyckats och måste gjort världens pissigaste bröd och eftersom jag vet att de flesta älskar vårt bröd så hoppas jag att se er alla igen i Augusti:)
...Ännu värre....tänk om alla kunder var kvar men vi bara försvann...? Bara dalade ner bakom bänken och la oss ner och dog...
Jag hade en arbetskamrat som dog, han var bara 24 år gammal, hans hjärta stannade, det var något av det sorgligaste jag varit med om. 
Därför är tiden kommen nu, att ta hand om sig själv och de runt omkring oss. Utan familjen är livet inget värt..inte ens vårt bageri. 
 
Glöm inte det...ta hand om varnadra♥
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Klart ni ska ha semester bageriet o kunderna finns ju kvar

2013-07-16 @ 23:28:47
Postat av: Caroline

Driver själv en inredningsbutik och detta var bland det klokaste jag läst på länge och väl formulerat ang semester! Ha en härlig sådan!

2013-07-22 @ 23:11:28
URL: http://www.vemdalendesign.se
Postat av: my

TACK:) underbart att höra att ni är på vår sida!

2013-08-11 @ 19:49:07
Postat av: my

TACK:) underbart att höra att ni är på vår sida!

2013-08-11 @ 19:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0