Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Är det redan jul??

I morgon börjar vi med delar julsortimentet. Bullar och längder på saffran, saffran- och vört biscotti, vörtbröd, franska pepparkakor mm.
Julmusiken och pyntet får vänta tills december;) Känns galet att vi har julmånaden här snart...vi har lovat oss själva att inte tjuvstarta på julen i butiken men i och med wapnö julmässa så kändes det rörigt att börja och sedan sluta och sedan börja med julsortimentet igen...så nej...vi kör på från och med i morgon..någon saffranssugen själ finns det väll där ute?
Vi arbetar för fullt i bageriet inför den kommande julmässan! Vad har vi gett oss in på...? Så känns det ibland. Men biscottipåsarna ligger packade (800 gånger 14 st) och marmelad är kokt i mängder..nu skall vi bara få ihop brödbaket till två "butiker" också...och så personal på det. Vilket pussel! Idag anlände svagdrickan och rågen ligger skållad i stora kar i bageriet. 
Det dåliga samvetet och stressen ligger på lur...man vill ha en fröjdefull jul och glada barn, en lysande butik och så skall man själv vakna på topp varje dag. Jag vill det..även om jag lovat mig själv att jobba utefter de förutsättningar vi har. Jag har ju aldrig vaknat på topp en enda dag senaste 10 åren så varför skulle jag helt plötsligt börja göra det nu? Vem bestämmer vad som är perfekt? 
Känner jag mig själv rätt så kommer julgardinen vara struken och upphängd precis i rättan tid även om jag tänker att det där kommer jag aaaaaaaldrig att hinna i år!. För den är ju det..varje år...ändå:) Jag älskar julen!
...
Johans föräldrar kommer ner och stöttar. Farmor passar barnen och ger dem kärlek.
Farfar Bengt (vår tredje delägare) står på wapnö tillsammans med någon ur personalen, vi får turas om lite där.
Jag kommer att stå där på söndag, hoppas vi ses!
 
/My, som varje år vill ha en snyggare gran än året innan.
 
Tror att vår gran förra året blir svår att slå dock;)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bodil

Vilken fin gran, hur ska du kunna hitta en ännu finare?, det går bara inte. Så fin gran har jag aldrig någonsin haft. Håller mig till plastgran numera. Kan inte ha ngt annat eftersom vi eldar i braskaminen, den skulle säkert barra efter bara någon dag, tyvärr.

2013-11-19 @ 21:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0