Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Balansgång

Jag vet egentligen inte hur många inlägg jag har sparat i utkastkorgen nu...de kommer aldrig iväg för jag fegar ur och vågar inte...ibland känner jag att det är svårt att hitta en balans mellan de privata känslorna och den seriösa företagare som jag också är. Jag ser mig ju inte som en företagare i första hand utan som en skapande, känslosam människa med mycket innanför pannbenet. Ibland skriver jag något som jag känner är viktigt för mig att få fram men så stoppar jag mig själv när jag tänker på att vi också har en butik där vi möter 100-tals människor varje dag. Samtidigt så ogillar jag fasader och bilden av det perfekta så mycket att jag gärna vill få fram andra sidan om jag kan..den som folk kanske kan känna igen sig i? Men så åter igen så driver vi ju ett bageri. Vad tycker/gillar ni alla hundratals människor som läser? Vill man ha en ren företagsblogg eller vill man ha en blandning? Jag får jobba vidare på att hitta balansen och så skriver jag lite om julen istället.
 
Vi kommer att stå på Wapnös julmarkad i år faktiskt, kul! Den äger rum den 21-24 november. 
I och med det har vi också bestämt oss för att tjuvstarta på julen redan den 21:e november istället för att vänta till december som var planen! 
Julsortimentet kommer i år att bestå av saffransbullar snurrade som våra bullar med en fyllning på mandelmassa, vamilj och russin, saffranslängd, vörtbröd, franska pepparkakor, vörtbiscotti, saffransbiscotti.
Sedan kommer vi köra på lite juliga marmelader som apelsin i olika smakkombinationer. Choklad, kanske kolor och annat smarrigt. 
Vi tror och hoppas på hektiska dagar.
 
I dagarna skall jag skall försöka att sätta ihop lite olika julklappsförslag till företagskunder som behöver klappar till sina anställda. Jag skall skriva nyårsdesserter vilket många redan börjat fråga efter och så skall jag jobba vidare på balansen...;)
 
Trevlig kväll/
My
 Bjuder på en bild från förra årets pepparkaksbak
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilken underbar bild, och ett fantastiskt fint kök :)

2013-10-23 @ 00:30:17
Postat av: my

tack:)

2013-10-23 @ 07:42:53
Postat av: ANNA

Jag vill ha en blandad spretig varm blogg där du känner att du inte behöver hejda eller censurera dej själv. Du är ju My och du är en så stor och central del av företaget och butiken å ofta den man möter när man besöker er. Att ha en personlig blogg till något så personligt och speciellt som Feldts tycker jag är superbäst.

2013-10-24 @ 00:50:03
URL: http://www.wonderings.blogg.se
Postat av: My

Tack Anna! Det var vackert sagt!

2013-11-02 @ 16:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0