Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Kanelbullens dag!

I morgon är det dags. Kanelbullens dag är här! Förra året var det vår "brytpunkt". Från att ha haft 100 kunder per dag som mest så hade vi tusentals kunder denna dag!!! Det var kaos..vi hade bakat 700 bullar och var sååå nervösa att de skulle bli massor över. Jag satt hemma med barnen, C var ju bara 9 månader då. Johan ringde kl 10.00 -KOOOOOM HIT OCH HJÄLP MIG!!!!!! Det var så otroligt långa köer och butiken var helt tom..jag kastade mig i bilen och körde ner barnen till mormor och fick stå hela dagen och bara säga tyvärr till alla som kom. Vi tig beställningar för kommande dagar och hade 100-tals lappar att hålla redan på. Dagarna som följde var kaotiska!!! En dag började vår kö i svängen ner mot sibylla!!! 
Det jämnade ju ut sig efter ett tag och det var både häftigt och fruktansvärt att stå med tom butik dag efter dag... 
I år är vi ju liite mer förberedda. 700 bullar är beställda och 1000 utöver det har vi rullat. Vi har rullat och rullat må ni tro! Det får bli först till kvarn!
 
Vi kommer att öppna kl 08.00 i morgon, alltså en timma tidigare men innan dess ber vi er alla att respektera att vi behöver tiden till att packa, packa, packa de 700 bullar som är beställda! TACK
 
/My
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0