Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Man kan inte slåss mot ingen

Ja hörreni...ikväll skulle här legat ett postat inlägg om julen MEN jag orkar faktiskt inte...även vi blir trötta ibland (ofta) Det är lite motgångar både i butiken(bygget) och på det privata planet..ibland är livet lite extra tungt men det är bara till att ta nya tag och "le och vinka" som en vän brukade säga. I morgon firar vi i alla fall en liten seger i bageriet:)
Öppningen av vägen är fördröjd till februari, istället för som utlovat....oktober. Ut och slåss är vad man vill..men mot vilka??? Man kan ju inte gärna sparka till kranen eller någon av de 10-tal betongklumparna som ligger utanför..för då skulle man nog få ont i foten...och vem vill ha ont i foten när man kan slippa?
 
Tack och Godnatt...
/My
 
Postar en bild på förra årets skepp i vår årliga pepparkakshustävling..snart är det dags igen
 

Kommentarer
Postat av: catarina

Fina fina my!
Allt brukar ordna sig till slut!
Julen kommer också så småningom!
Allt har sin tid!
Kram

2013-10-09 @ 21:43:04
Postat av: my

Tack Catarina! Jo det är nog så...

2013-10-10 @ 06:41:01
Postat av: ANNA (er granne som brukar vilja ha Kardemummabullar att äta direkt)

Febru..., say what!!! *suck* Jag förståååår om ni blir trötta på det hela, det blir vi allihop i hela kvarteret. Meeeeen... det är tur att byggarna är schyssta personer å Tja! vad sjutton ska vi göra åt ett? Ingenting, det är bara att gilla läget och göra något skoj istället. Å vilken feeeest det blir när byggställningar och avspärrnig väl är borta.
Jag lovar komma ner å fira med er då och jag ka ntänka mej att köra fram å tillbaka på vägen å tuta fint med, så vi alltihop fatar att vägen faktist är farbar :)

2013-10-11 @ 01:39:43
URL: http://www.wonderings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0