Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Den lilla obehagliga gubben som...

Hösten står och knackar på dörren. Ett och annat gult löv har börjat falla, våra röda äpplen lyser i trädgården, dahliorna står i full blom och det kändes riktigt skönt igår när jag och Lykke hjälptes åt att plocka in alla pelargoner i blomsterkällaren för deras vintervila. Jag gillar hösten, jag gillar att få arbeta i trådgården och känna att vi går in i en ny årstid. Det är en sådan fantastisk del av vårt jordklot vi lever på, lyxen att få uppleva alla årets olika tider, var och en fin på sitt sätt.
Det märks i butiken att det drar ihop sig för höst, varannan kund lagar soppa hemma och vill ha en gott bröd till, har alltid gillat ljusa bröd till soppa bäst..vet inte men det är väll känslan av att kunna "pressa ihop brödet" och kunna dippa lite som gör det...
...
Nu har det gått två veckor sedan vi blev man och fru, smekmånaden gick direkt till bageriet och tur är väll det, där träffar vi ju varandra varje dag och det trivs vi med. En dag i framtiden när bageriet är "stabilt" så skall vi ge oss ut, Johan och jag, ut på något äventyr, en försenad smekmånad! 
Nu är det viktigaste för oss att få vara med våra barn och få vara tillsammans så mycket det går..som en familj. Än så länge har vi bara söndagen men vi har som mål i höst att kunna äta någon frukost och kvällsmat tillsammans också..det bara måste gå! 
Ibland slår det mig! Jag är 28 år fyllda, jag är gift med den mest fantastiska människa på vår jord, min raka motsats, Johan. Två underbara barn har vi, vårt hus där jag/vi får uppfylla våra kreativa drömmar, både i trädgård och innanför husets väggar. Vi har vårt älskade bageri och vi kämpar varje dag för att allt där skall vara så bra som möjligt...ändå så faller man ibland..ner i den där lilla fällan/gropen där någon står och hojtar -fan vad dåliga ni är, ni hinner ingenting
-ni är för lite med barnen
-ni är för lite med varandra
-era bilar är skitiga
-tvättstugan svämmar över
-HAAAAALLÅ!!!!! Ni måste räcka till mer, överallt, kom igen nu!!!!
Så deppar man ihop en smula, känner sig otillräcklig, dåligt samvete för allt, där man står och viker tvättberget som är oändligt!
Det är då man måste vända på steken som legat och bränt lite för länge i gärnet. 
Vi har ju allt man kan drömma om!!! Kanske är det det svåraste som finns att njuta av dagen och ta tillvara på alla stunder men fasen, man måste i alla fall försöka, det är en skyldighet när man egentligen har det så förbannat bra här i livet. Så nu gräver jag ner den där lilla obehagliga gubben i komposten med alla gamla ruttna blommor och så går jag och tar hand om söndagssteken som står och puttrar på spisen..och så NJUTER JAG av den fina familj jag har och den lilla dagen vi har tillsammans. 
Frågor på detta?
/My
 
Många 
 
Fotograf: Emelie Ohlsson.se
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Stort grattis Herr och Fru Feldt! Fantastiskt vackra var ni båda två :) Strunta i vad andra säger om stress, jobb och familj. Gör det som ni blir lyckligast av, det håller bäst i längden! Kram!

2013-09-26 @ 09:21:56
URL: http://lisasofialarsson.blogg.se
Postat av: Ulla

Skit i vad folk säger o tycker, huvudsaken är att NI är lyckliga o gör det NI vill!
Den svenska avundsjukan är ett jäkla skit..
Jag tycker ni är modiga som vågat starta eget med två så små barn, jag hade gärna gjort samma sak, men har inte vågat ta det steget ännu.
Baka är ju ändå det bästa jag vet! Kram på er!

2013-10-08 @ 21:16:22
URL: http://bullmamsenbakar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0