Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Lägg ett ägg i farfars skägg

NU mina vänner är det äntligen dags i morgon, dags att börja sälja de söta och goda chokladäggen. 
I varje ägg ligger 10 st praliner i olika smaker så som passionfrukt, hasselnöt, tonkaböna, hallon, kaffe och salt kola. Äggen ligger på 270 kr styck. Eftersom jag vet att det är SÅ MÅNGA som vill köpa ett ägg och eftersom efterfrågan har varit enorm sedan jag la ut första bilden och hinten om att de kommer finnas i påsk så vill jag göra det så rättvisst som möjligt för att man inte skall känna att man har noll chans (beroende på hur man jobbar) Såklart så kan jag inte göra så att alla får en chans men jag kommer att ställa ut en tredjedel av äggen kl 09.00, en tredjedel kl 12.00 och en tredjedel kl 15.00 så får det bära eller brista. Dessutom så kommer vi att ta emot beställningar på 10 st ägg från kl 09.00 i morgon på telefon 035-121660. Inte innan 09.00, vi kommer inte heller att sälja några ägg innan 09.00 så det är ingen idé att man kommer innan!  Så här får det blir och jag hoppas att det baaara är glada miner i morgon även om jag vet att många kanske blir besvikna! Hinner jag så kommer jag även att göra 4 nya ägg varje dag men det är BARA om det finns tid, dessa tre dagar är fullproppade av saker att göra, goda saker som ni kan njuta av i påsk! Jag hoppas att alla som får ett gott ägg i påsk blir lyckliga och glömt inte, ÄT UPP PRALINERNA, inte spara så de blir dåliga, praliner är en färskvara och håller sig fina i tre veckor ungefär! 
När pralinerna är slut så kan man käka upp ägget med;) 
 
Här är hälften av äggen!
 
Alla äggen är olika och gjorda för hand, chokladen är färgad med rödkål, lila morot, rödbeta och gulbeta!
 

 
 
 
 
 
Vi kommer att ha öppet på skärtorsdagen som sista öppetdag innan påsk, lägg gärna en beställning för att ligga på den säkra sidan! Vi har öppet till 17 på torsdag och sedan skall vi fira påsk med vår familj:)
 
Äggen är väldigt lika min mammas fina ägg som hon växtfärgat och lackat, de hänger så fint i äppelgrenar hemma hos oss, älskar dem<3
 
 
 
Vi ses i butiken
 
/My
 
 

Kommentarer
Postat av: Gustav

Hello!

Här är länk till skivan på Spotify: http://open.spotify.com/user/nasoferm/playlist/2pAnx74UXtMI2WZ4gTeVKu

Mycket nöje!

Svar: Tusen tack:)
feldtsbrodochkonfekt.blogg.se

2014-04-15 @ 14:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0