Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Vi är igång igen

Vilken underbar sommar vi fick, i år igen! Vi var faktiskt helt slut efter att vi stängt och det tog ganska lång tid att komma på fötter igen, därför har vi lovat varnadra dyrt och heligt att ha mer struktur på livet från och med nu. Ta med mat, äta ordentligt på jobbet och försöka få lite mer tid med familjen samtidigt som vi jobbar. Det var så tydligt att alla behövde vara tillsammas och att vi varit det för lite. 
 
Sommaren spenderades mest hemma och vi har tagit dag för dag och inte planerat något, det har varit fint. Vi har ätit mat ihop varje dag och njutit av att få vara tillsammans och att inte ställa klockor som ringer mitt i natten. 
Åkt på dagsutflykter, badat och grillat. I börjar på Augusti drog vi till Vendelsö, ett otroligt vackert naturreservat där min älskade bror gifte sig, det var vackert och magiskt på alla sätt. Om ni inte varit där, åkt dit!! Det finns ett fint vandrarhem att hålla till på:)
 
Nu är det dock dags att dra igång vårt älskade bageri igen!
Vi var alla riktigt laddade att komma igång ...dock hade vissa smygstartat då vi hade Sebastien Boudet på besök i helgen. Han höll en kurs hos oss med 10 deltagare. Vi fick även låna hem honom och ta del av hans fantastiska kunskaper..inte bara om mat utan om allt! Vilken människa. När han åkt hem från oss hade jag en känsla, en blandning mellan att vija åka ut direkt på olika små gårdar och köpa hem hela djur till att bara vilja spy rakt ut av vetskapen att man matar laxar med KYCKLIG som i sin tur får äta omega 3...
Denna hösten skall vi inte bara göra mer på matfronten i vår familj utan även se till att byta ut mer i hemmet. Jag vägrar vara med och bidra till att världen ser ut som den gör, där människor, djur och natur far illa varje dag av de gifter och konstiga ämnen de utsätts för för att vi skall kunna köpa billigt och roffa åt oss! Det görs inte i en handvändning men jag tänker göra mer än jag gjort innan. 
 
Igår öppnade vi och vi hälsar alla kunder välkomna tillbaka och så hoppas vi att ni haft en lika skön sommar vad ni än gjort!
 
/My
 
 
 
Krabbfiske i Kattvik
 
Vi bodde några dagar i Johans mormor och morfars  
hus i Lönneberga.
 
 Det är detta vackra och fina hus som receptet på vår ostkaka kommer ifrån!
 
 
 
 
 Sedan har vi ägnat oss åt att laga sprickor i vår fasad och måla om..vi kom inte så jättelångt men ändå
 
I trädgården har jag lagt många timmar...älskar den och den ger mig ro i kroppen
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0