Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Trädgård och JOOOOOORD

Min största passion förutom att jobba är trädgården. Idag hade vi första fina vårdagen och jag och min svägerska Klara for ut i trådgården som kossor på grönbete. Klara Äger och driver företaget Stadssallad (www.stadssallad.se) "Stadssallad erbjuder både information om, design för och utförande av ätbara grönområden. Välkommen till en bärkraftig, skön, grön stadsplanering"
Så man kan säga att hon är en hejare på allt som har med odlingar av ätbara saker att göra! Vi har anlitat henne för att bygga en hållbar funktionell kompoststation till oss i år. Målet är att alltid ha tillgång till näringsrik och bra jord som vi själva "gjort" Just nu ser vår "kompost" ut såhär...inte så funktionell:
 
 
Dock fanns det lite fin jord underst som hon tog fram, och i den fanns det tyvärr lite snigelägg som vi tog sönder och sedan la ut på plast för sol och vindtorkning innan den får komma in i växthuset
 
Vi hittade tre nyckelpigor:)
 
Barnen var överlyckliga över vårvädret de med och över att slippa overallerna!
 
jordjordjord....underbart
 
Alla land fick ny skottkärra efter skottkärra med ny jord och det var vackert att få "mata" alla vårblommor somkommer upp med ny frisk jord:)
 
I morgon skall vi åka och köpa fröööööö::):):):)
 
Hej på er!
 
/My
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0