Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Rörda...

Finner inga ord för den dag vi haft idag! Tusen och åter tusen tack för att ni kom och firade med oss, drack saft och käkade bullar. För er kanske det inte är en så stor grej men för oss betyder det massor att ni tar er tiden och kommer och fikar på det vi bjuder på! Man blir på riktigt rörd och det värmer så i hjärtegropen. Det är så fantastiskt kul att få byta några ord med var och en(så gott vi hinner med) och få ge tillbaka lite till alla kunder. Ni är vår stora Feldt´s familj och vi tycker så mycket om er allihop. Vilken dag alltså, strålande sol och glada, skrattande människor. Vet inte hur många hundra ni var idag men jag kan säga att det gick åt bla 70-80 liter saft och bullarna skall vi inte tala om, så himla roligt. Tyvärr blev de fem sista utan bullar men jag hoppas att ni överlevde det ändå, tur det finns gott om skorpor!
Vi började dagen väldigt tidigt, Johan gick upp 00.20 och jag 02.00 alla fyra var samlade i den mörka natten. Alla har jobbat gärnet och både jag och Johan är så tacksamma för den prestation som vår personal gjort, inte bara idag utan alla andra dagar, bra jobbat! 
Susanne på strålande humör när solen gick upp
 
Nästa glada tjej, lillmy! Shit vad hon bakat idag! 
 
Själv började jag natten med att göra bröllopstårta!
 
 
 
Gänget med solglasögon!
 
Massor av glada brandmän kom på besök!
Klart man är glad om man får bulle
 
 
Anna  med sällskap!
Ett gäng tokglada stockholmare på besök!
 
Det kryllade av härliga stammisar
 
 
Nyström och co
 
Kolla här då!!! Så gött och underbart..folk på trottoaren!
 
Jeppe med son, bullsugna såklart!
 
 
Våra underbara grannar
 
Världens bästa Gun lånade ut sina möbler från antiken så att fler kunde sitta ner..om man ville såklart;)
Vid två var det över och jag och Susanne gick in för att hjälpa till med storstädningen som varade tills nu ikväll! För en stund sedan kom vi hem!
 
 
Jag kom på att vi skiter i att göra en årsresumé. Det har varit byggskit, det har varit advokater och det har varit cancer...nu tar vi semester och när vi kommer tillbaka så börjar vi på nytt! Nu vänder vi blad!
 
Vi vill verkligen framföra vårt allra största tack!!!!!!!!!!
 
/My, Johan, Susanne, Lillmy
 
 
 
 
 

Grattis på födelsedagen älskade hak!

Idag för två år sedan slog vi upp portarna! Bageriet fyller två år och min tanke var att skriva ihop en årsresumé  om året som gått men vet ni vad? Jag är totalt utmattad och helt slut...barnen är iväg på semester och jag och Johan har inget ansvar för deras välmående just nu vilket gjort att vi dels jobbar mer än vi vanligtvis brukar och sedan kommer hem och typ bara stirrar rakt ut. Det är sååååå ofantligt varmt i bageriet,...52 grader är vår rekordtemp inne i kondiset och man blir heeelt färdig av att stå där 11-12 timmar om dagen men alla kämpar på, alla kör, ingen såsar efter eller gnäller. Alla älskar att jobba och alla har hög arbetsmoral. Vi kommer att köra så det ryker dessa två sista dagar, sedan ta några dagar för att återhämta oss och sen...någongång efter det så kommer en text om året som gått...men inte nu...
 
Over and out
 
/My
 
älskade team...vad vore vi utan er!!!?
 

Glöm inte att beställa!

Hejhej!
 
Vi vill bara påminna alla som önskar något speciellt hos oss att beställa! Det är så mycket besvikna miner när just den bullen eller det brödet inte finns som man tänkt köpa! Vi jobbar så mycket vi kan för att alla skall bli nöjda och få det dom vill ha men vi kan inte trolla! Ingen beställning är för liten för att läggas så ring 035-121660 och lägg undan, även om det bara är en bulle! 
 
Nästa vecka kommer det att vara ett jädra drag, vår sista öppetvecka så ring redan nu eller i början av veckan!
 
/My
 
 

Det är över nu...

Ett och ett halvt år har gått och nu är det över. Lite småpill kvar på bygget men så gott som så är det över och jag trodde att jag skulle känna total lycka idag men jag är fan helt utmattad...totalt knäckt och gråtfärdig (jisses vad semestern kommer lägligt i år) Kanske har man inte fattat, kanske vågar man inte hoppas. Jag vet inte men jag hoppas att jag kommer känna ett lyckorus i morogn när jag kommer gåendes från parkeringen och ser byggnaden ståla som en sol utan ställningar och annat bråte framför. Denna tid har verkligen gjort mig till en sämre människa. Det är ett under att jag inte åkt på en enda utskällning för jag har själv delat ut fler än jag kan räkna. Jag sa till Loffe som är ansvarig att jag kommer behöva gå i terapi i 10 år efter detta...samtidigt så sa Johan att han kommer att sakna dem, människorna omkring som vi lärt känna och jag håller med, vi kommer att sakna de glada ansikten som kommit in varje dag och troget handlat en ostmacka med marmelad kl 09.00. Hoppas ni kommer in och handlar en limpa bröd då och då eller tar en kaffe och jag lovar att jag skall vara den trevligaste av dem alla! 
 
Imorgon kör vi igång vår lilla lila uteservering. Tre bord, sex stolar och en ren gata! Vi kommer att hålla det väldigt enkelt och rustikt. Allt vi säljer i butiken kan man köpa att fika på, saft och jucie säljer vi på flaska från montern. Yoghurt häller vi på glasburk, musli får man i påse. Mackor kommer att finnas två sorter. Kvibille cheddar med passion/mangomarmelad om så önskas eller västerviksskinka med gurka. Kaffe eller te. Enkelt och gott! Hoppas ni vill komma ner och fika lite eller käka en frulle! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det fanns en tid då jag varje dag räckte "fuck you" till bygget...men nu är det slut på det:) Nu skall jag omfamna vårt bageri med looove varje dag jag kommer till jobbet!!!!
 
 


www.brodochkonfekt.se
RSS 2.0