Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Det är över nu...

Ett och ett halvt år har gått och nu är det över. Lite småpill kvar på bygget men så gott som så är det över och jag trodde att jag skulle känna total lycka idag men jag är fan helt utmattad...totalt knäckt och gråtfärdig (jisses vad semestern kommer lägligt i år) Kanske har man inte fattat, kanske vågar man inte hoppas. Jag vet inte men jag hoppas att jag kommer känna ett lyckorus i morogn när jag kommer gåendes från parkeringen och ser byggnaden ståla som en sol utan ställningar och annat bråte framför. Denna tid har verkligen gjort mig till en sämre människa. Det är ett under att jag inte åkt på en enda utskällning för jag har själv delat ut fler än jag kan räkna. Jag sa till Loffe som är ansvarig att jag kommer behöva gå i terapi i 10 år efter detta...samtidigt så sa Johan att han kommer att sakna dem, människorna omkring som vi lärt känna och jag håller med, vi kommer att sakna de glada ansikten som kommit in varje dag och troget handlat en ostmacka med marmelad kl 09.00. Hoppas ni kommer in och handlar en limpa bröd då och då eller tar en kaffe och jag lovar att jag skall vara den trevligaste av dem alla! 
 
Imorgon kör vi igång vår lilla lila uteservering. Tre bord, sex stolar och en ren gata! Vi kommer att hålla det väldigt enkelt och rustikt. Allt vi säljer i butiken kan man köpa att fika på, saft och jucie säljer vi på flaska från montern. Yoghurt häller vi på glasburk, musli får man i påse. Mackor kommer att finnas två sorter. Kvibille cheddar med passion/mangomarmelad om så önskas eller västerviksskinka med gurka. Kaffe eller te. Enkelt och gott! Hoppas ni vill komma ner och fika lite eller käka en frulle! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det fanns en tid då jag varje dag räckte "fuck you" till bygget...men nu är det slut på det:) Nu skall jag omfamna vårt bageri med looove varje dag jag kommer till jobbet!!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Tanja

GRATTIS till er!!! Så skönt och vad fint ni har gjort. Kommer helt klart att göra flera besök på er "uteservering" framöver :)
...se bara till att det finns något gott laktosfritt till kaffet :)
Tusen tack för ert engagemang och er fina butik!

2014-07-02 @ 20:47:52
Postat av: Sara

Ser fantastiskt fint och fräscht ut!!

2014-07-02 @ 21:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0