Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Soligt värre

Hej på er!
 
Vilken värme och vilken dag! Det märktes i butiken kan jag säga...sååå mycket folk!!! Vi var helt rökta, elva var bullarna slut (men några glada fick sig ett gäng bullar runt 12.30 snåret pga av avbok). Sista baguetten såldes dock exakt kl 14.00 så det var vi glada för! Alla var på gott humör och stämningen på topp. Det är så roligt att jobba i butiken ibland också och få möjlighet att träffa alla fantastiska kunder, annars gömmer jag mig mest bakom väggarna inne i kondis!
 
 
Idag provgjorde jag ett färdigt Påskägg.
Så här ser de ut färdiga och kommer att packas fint! Ägget är av choklad och inuti ligger det 10 st praliner i olika smaker(på bilden är det samma smak) Ägget kommer att kosta 270 kr och börjar säljas påskveckan! 
Ja kommer bara ha möjlighet och tid att göra ca 50 st ägg så det får bli lite först till kvarn på dem. Många vill förboka ett och vi kommer att ta betällning på ca 20 st så får resten gå ut i butiken!
 
 
Pralinerna har verkligen varit poppis..vad jag trodde skulle räcka i tre veckor räckte bara i drygt två dagar;) Jag får nog att göra nu, haha Pralinerna som sålts under helgen har varit med ett vitt skal och både marmelad och ganache i. I veckan kommer jag göra med mörka skal och mörka ganacher i för dem som gillar det, någon kryddig, någon spritig och någon "ren".
 
Nu får även vi njuta av solen..det var glada barn vi kom hem till i eftermiddags som sprang runt i gympadojer och väst:) Nu ligger de som två trötta högar i soffan och väntar på maten som jag håller på att koka ihop mellan inläggen:)
 
Trevlig helg på er och tack för all fin respons vi får på allt vi gör och även den konstruktiva kritiken vi får när något inte gillas;)
 
/ My
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ANNA

Väldans så fina ägg å det är ju superskoj att era godsaker tar slut så fort. Det ni gör är bra kvalité och supergott och jag tycker att det är väldans så skoj att folk har vett att uppskatta bra hantverk.

(även om jag muttrar lite ibland när jag dyker in för sent på dagen å alla kardemummabullarna är slut å uppätna)

2014-03-31 @ 00:32:37
URL: http://www.wonderings.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0