Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Nu måste jag fara..adjöken adjö...

Godafton!
 
Jag sitter och hetsäter clementiner och har ångest över den lilla korta flygresa som jag skall göra i morgon! Upp i luften och sedan ner igen. Det bär av till Stockholm och mina gamla arbetskamrater, chefer och vänner. Jag skall  få äran att låna dem en stund, umgås, skratta och ventilera mitt inre som alltid är fullt av frågor, funderingar och frustation. Det skall bli fabulöst! Dessutom skall jag bli inspirerad av duktiga människor, mycket viktigt att man inte bara snöar in på det man själv gör utan kan ta in annat med, man lär så länge man lever. Jag har personligen sjukt svårt för att komma iväg såhär, dels för att det inte finns tid eller utrymme speciellt ofta men för att jag sedan jag blev mamma drabbats av en "sjuklig" dödsångest så fort jag skall åka någonstans, förr drog jag lite vart jag ville i världen när jag ville, endast och bara för att arbeta. Nu blir jag kallsvettig bara jag skall ta tåget till Götet för att besöka brorsans kolonilott, frågor på detta?
 
Innan jag sticker skall jag dock jobba, göra tårtor och fixa i ordning butiken, älskade lilla butik! Det är så roligt att se så många nya kunder som hittat till oss, ni fattar nog inte vad det gör med oss men vi blir sååå glada och tacksamma, man glömmer ibland att stanna upp och njuta av stunden. Det är VÅRT HAK, vi äger och driver det, det är ju verkligen få förunnat att lyckas med sina drömmar och vi hoppas att vi skall få fortsätta med det tills vi är för trötta för att jobba på äldre dar.  Sedan måste jag verkligen slå ett slag för att försöka förverkliga sina drömmar, eller i alla fall att jobba med det man vill och gillar. Ibland från man kanske knuffas lite extra men ahhh vad härligt det är, kör så det ryker!! 
Apropå yrken och engagerade människor. Jag belastade akuten härom kvällen, huvudet...trodde det skulle explodera, åtminstonde att det krackelerat en smula, åh vilka människor det finns där uppe! Så snälla och omhändertagande, fantastiskt, de får dagens medalj av mig! Tack!
 
Nu skall jag packa, göra en skattkarta åt dottern som hon skall få hitta i helgen, skriva ut biljetter och säga hej till Johan! 
 
Butiken är såklart öppen som vanligt med vår personal vid rodret! Glöm inte bort pappa förresten, det finns supergoda praliner i butiken eller så köper ni ett gott bröd och gör världens godaste frukost till honom! 
 
/My
 
 
 
 
 

Världens sämsta förlorare och årets hantverkare

Jag tänker absolut inte sticka under stolen med att besvikelsen över förlusten för årets butik var enorm igår, jag vet att alla som såg mig igår efter halv tio på kvällen kunde läsa av mig på 1 sekund! Jag var helt knäckt och totalt oförmögen att kunna resa på mig och dra på ett leende för att gå ut bland de andra. När alla hade gått ut ur kongresshallen så satt jag kvar själv med armarna i kors och surade som en riktig jävla surpotta, hahaha alltså det finns inget värre än sådana människor men jag är fullt medveten om det men jag är en sådan vinnarskalle att jag inte KAN hantera en förlust på något annat sätt...Då är det bättre att först vara förbannad, låta det komma ut och sedan gå ut när man är redo för värre än en surpotta är en surpotta som försöker gratulera med ett falsk leende! 
Söta kunder kom fram med tröstande ord där jag satt misserabel nergången i stora förlorardöden...ni är så himla fina men just då så kunde jag inte.
Jag gick och satt mig i hotell tylösands personalrum(där jag känner mig hemma) tog av skorna, höll på att börja lipa, Johan ringde och sa att jag fick skärpa mig och komma ut. Själv hade jag redan planerat att åka hem, ni fattar ju själva hur kass förlorare jag är!!!??????? Fruktansvärt ocharmerande. 
MEEEEEN som tur är så går det över ganska snabbt, en hamburgare i magen, en flaska vatten och någon timma senare så stod jag och vinsthetsade Stefan på di Mare (som vann), snodde hans medalj och var glad igen! 
 
Idag känns det bra igen, nu blir det fokus på det vi tycker är roligast, att jobba. Det viktigaste är ju att vi och ni tycker att vi gör ett bra jobb och vi står ju inte och faller med detta men en vinst är alltid en vinst och vem vill inte vinna? Ni förstår ju vilken tur det var att jag inte tackade ja till att tävla i dessertmästarna!!!??
 
Även om vi inte blev årets butik igår så blev det en annan vinst! JOHAN BLEV ÅRETS HANTVERKARE!!!! Sjukt rolig! Han är så duktig! Jag tyckte att det var himla kul att det fanns ett sådant pris som uppmärksammade det lilla hantverket bland alla stooora företag, industrier och maskinell produktion. Hantverket som vi brinner så mycket för:) Det kändes riktigt roligt att han fick det! 
 
Skulle verkligen vilja passa på att tacka alla kunder för glada hejarop och fina kommentarer på sociala medier, mail och meddelande! Ni är ta mig fan de bästa kunder man kan ha!!!! Som ett stort skyddsnät man faller ner i när man kastar sig ur plan utan fallskärm! Kanske är det bäst att man håller sig där man gör bäst ifrån sig, i bageriet för det är verkligen inte på Galor i alla fall, hahahahahahah!!!!
 
Stort grattis till di Mare och Stefan!
 
 
Nu skall jag och familjen njuta av att vara ledig så ses vi på Tisdag i vår butik:)
 
/My (som undrar om hon behöver gå i terapi?)
 
Innan prisutdelningen stötte vi på dessa två välkända ansiktena som sedan
också blev årets butik;) Höll på att spy ar nervositet!!
 
Johan glad som få över utmärkelsen!!
 
 
 
Kl tolv på natten hade jag kommit över förlusten så pass mycet att jag från hjärtat kunde gå fram och gratulera Stefan med en stor kram hahah men inte utan att sno åt mig hans medalj, sjukt nöjd!!
 
Johan längst upp till höger
 
 
 
Här är filmen på alla de som var nominerade,lägg märke till att de tagit med mitt grava sträck-ut-tungan-tix jag alltid får när jag skall fotograferas, haha
 
 
Här är filmen på Johan för årets hantverkare
 
 
 
 
 
 


www.brodochkonfekt.se
RSS 2.0