Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Nu måste jag fara..adjöken adjö...

Godafton!
 
Jag sitter och hetsäter clementiner och har ångest över den lilla korta flygresa som jag skall göra i morgon! Upp i luften och sedan ner igen. Det bär av till Stockholm och mina gamla arbetskamrater, chefer och vänner. Jag skall  få äran att låna dem en stund, umgås, skratta och ventilera mitt inre som alltid är fullt av frågor, funderingar och frustation. Det skall bli fabulöst! Dessutom skall jag bli inspirerad av duktiga människor, mycket viktigt att man inte bara snöar in på det man själv gör utan kan ta in annat med, man lär så länge man lever. Jag har personligen sjukt svårt för att komma iväg såhär, dels för att det inte finns tid eller utrymme speciellt ofta men för att jag sedan jag blev mamma drabbats av en "sjuklig" dödsångest så fort jag skall åka någonstans, förr drog jag lite vart jag ville i världen när jag ville, endast och bara för att arbeta. Nu blir jag kallsvettig bara jag skall ta tåget till Götet för att besöka brorsans kolonilott, frågor på detta?
 
Innan jag sticker skall jag dock jobba, göra tårtor och fixa i ordning butiken, älskade lilla butik! Det är så roligt att se så många nya kunder som hittat till oss, ni fattar nog inte vad det gör med oss men vi blir sååå glada och tacksamma, man glömmer ibland att stanna upp och njuta av stunden. Det är VÅRT HAK, vi äger och driver det, det är ju verkligen få förunnat att lyckas med sina drömmar och vi hoppas att vi skall få fortsätta med det tills vi är för trötta för att jobba på äldre dar.  Sedan måste jag verkligen slå ett slag för att försöka förverkliga sina drömmar, eller i alla fall att jobba med det man vill och gillar. Ibland från man kanske knuffas lite extra men ahhh vad härligt det är, kör så det ryker!! 
Apropå yrken och engagerade människor. Jag belastade akuten härom kvällen, huvudet...trodde det skulle explodera, åtminstonde att det krackelerat en smula, åh vilka människor det finns där uppe! Så snälla och omhändertagande, fantastiskt, de får dagens medalj av mig! Tack!
 
Nu skall jag packa, göra en skattkarta åt dottern som hon skall få hitta i helgen, skriva ut biljetter och säga hej till Johan! 
 
Butiken är såklart öppen som vanligt med vår personal vid rodret! Glöm inte bort pappa förresten, det finns supergoda praliner i butiken eller så köper ni ett gott bröd och gör världens godaste frukost till honom! 
 
/My
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina i Malmö

Hejsan My!
Snubblade av någon anledning in på din blogg och oj vad duktig och kreativ du är!
Kram på dig från din syssling Carina i Malmö

2014-11-16 @ 18:16:28
Postat av: ANNA


Hallååå...

Vill bara säga att länken till er hemsida, alltså den text till höger här på bloggen, där ni länkar till hemsidan, den är fel...

2014-11-24 @ 22:44:37
URL: http://www.wonderings.blogg.se
Postat av: ANNA

haha, nu när ni rättat till länken så går den tillbaka hit till bloggen, inte till hemsidan. *smiles* Gör om, gör rätt ;)

2014-12-03 @ 00:20:14
URL: http://www.wonderings.blogg.se
Postat av: my

Jag är inte så teknisk så jag har inte gjort något med länken än;) Det får syrran göra så fort hon hinner! Tack för observationen!

2014-12-03 @ 06:18:02
URL: http://feldtsbrodochkonfekt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0