Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Världens sämsta förlorare och årets hantverkare

Jag tänker absolut inte sticka under stolen med att besvikelsen över förlusten för årets butik var enorm igår, jag vet att alla som såg mig igår efter halv tio på kvällen kunde läsa av mig på 1 sekund! Jag var helt knäckt och totalt oförmögen att kunna resa på mig och dra på ett leende för att gå ut bland de andra. När alla hade gått ut ur kongresshallen så satt jag kvar själv med armarna i kors och surade som en riktig jävla surpotta, hahaha alltså det finns inget värre än sådana människor men jag är fullt medveten om det men jag är en sådan vinnarskalle att jag inte KAN hantera en förlust på något annat sätt...Då är det bättre att först vara förbannad, låta det komma ut och sedan gå ut när man är redo för värre än en surpotta är en surpotta som försöker gratulera med ett falsk leende! 
Söta kunder kom fram med tröstande ord där jag satt misserabel nergången i stora förlorardöden...ni är så himla fina men just då så kunde jag inte.
Jag gick och satt mig i hotell tylösands personalrum(där jag känner mig hemma) tog av skorna, höll på att börja lipa, Johan ringde och sa att jag fick skärpa mig och komma ut. Själv hade jag redan planerat att åka hem, ni fattar ju själva hur kass förlorare jag är!!!??????? Fruktansvärt ocharmerande. 
MEEEEEN som tur är så går det över ganska snabbt, en hamburgare i magen, en flaska vatten och någon timma senare så stod jag och vinsthetsade Stefan på di Mare (som vann), snodde hans medalj och var glad igen! 
 
Idag känns det bra igen, nu blir det fokus på det vi tycker är roligast, att jobba. Det viktigaste är ju att vi och ni tycker att vi gör ett bra jobb och vi står ju inte och faller med detta men en vinst är alltid en vinst och vem vill inte vinna? Ni förstår ju vilken tur det var att jag inte tackade ja till att tävla i dessertmästarna!!!??
 
Även om vi inte blev årets butik igår så blev det en annan vinst! JOHAN BLEV ÅRETS HANTVERKARE!!!! Sjukt rolig! Han är så duktig! Jag tyckte att det var himla kul att det fanns ett sådant pris som uppmärksammade det lilla hantverket bland alla stooora företag, industrier och maskinell produktion. Hantverket som vi brinner så mycket för:) Det kändes riktigt roligt att han fick det! 
 
Skulle verkligen vilja passa på att tacka alla kunder för glada hejarop och fina kommentarer på sociala medier, mail och meddelande! Ni är ta mig fan de bästa kunder man kan ha!!!! Som ett stort skyddsnät man faller ner i när man kastar sig ur plan utan fallskärm! Kanske är det bäst att man håller sig där man gör bäst ifrån sig, i bageriet för det är verkligen inte på Galor i alla fall, hahahahahahah!!!!
 
Stort grattis till di Mare och Stefan!
 
 
Nu skall jag och familjen njuta av att vara ledig så ses vi på Tisdag i vår butik:)
 
/My (som undrar om hon behöver gå i terapi?)
 
Innan prisutdelningen stötte vi på dessa två välkända ansiktena som sedan
också blev årets butik;) Höll på att spy ar nervositet!!
 
Johan glad som få över utmärkelsen!!
 
 
 
Kl tolv på natten hade jag kommit över förlusten så pass mycet att jag från hjärtat kunde gå fram och gratulera Stefan med en stor kram hahah men inte utan att sno åt mig hans medalj, sjukt nöjd!!
 
Johan längst upp till höger
 
 
 
Här är filmen på alla de som var nominerade,lägg märke till att de tagit med mitt grava sträck-ut-tungan-tix jag alltid får när jag skall fotograferas, haha
 
 
Här är filmen på Johan för årets hantverkare
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0