Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Att vinna eller försvinna

Jag har alltid, så länge jag kan minns velat vinna, komma först, jubla ut segerns sötma så högt jag kan. Jag har alltid velat vara den som springer fortast, klättra högst upp av alla i trädet, sålt mest jultidningar, plockat mest jordgubbar och fått högst betyg... JAG ÄLSKAR ATT VINNA!!! Förlorar jag blir jag knäckt, analyserar länge och noga...mycket ocharmigt, mycket! 
 
Jag har alltid tänkt att vill man någonstans så är det bara att ta sig dig, oavsett hur jobbigt det blir...men när man tävlar...fasen alltså..det är osäkert..inte alltid man vinner! Därför har jag alltid haft en hatkärlek till tävlingar...Jag förvandlas till ett monster i tävling, jag ÄLSKAR att tävla...
Dubbelmoralen är höööög när jag sitter med vår dotter och lär henne att "vinna är inte allt, det är spelet som är det roliga" när hon förlorar. Jag känner hennes smärta när hon gråtandes pressar fram ett -grattis då! För att sedan rusa iväg och skrika halvägs in på rummet -JAG SKALL ALDRIG MER SPELA BAMSESPELET MED DIG!!!!! 
Det har hon ärvt av mig, japp...men det är bra, jag har haft nytta av den egenskapen i mitt liv MEN som sagt...mycket ocharmerande! 
Jag i min tur har ärvt detta från min mamma och hon, hon gör allt för vinst, hon kan till och med vinna på fusk utan att skämmas!!! Hon är inte klok!
För ett par månader sedan ringde de och frågade om Johan och jag ville vara med och tävla i Dessertmästarna i kanal 5 och jag behövde exakt 0 sek på mig att säga -Nej tack!  
Jösses de löpen mina vänner...de hade inte gått av för hackor! Det kan jag lova er! Jag hade blivit hela Sveriges monster...säkert mycket underhållande i TV.
 
Imorgon är det dock dags för en lite lugnare variant av tävling...SM i Mathantverk! Våra bidrag är inlämnade och i morgon faller dommen! Blir det medalj?  Tyvärr har jag berikats med egenskapen om att jag alltid tror att det blir vinst, oavsett om jag skulle tävla mot en elitidrottare i 100 meter så är min hjärna programerad på vinst!! Så korkad! Ni vet, jag hade en period i mina unga år där jag höll olika tacktal i duschen...frågor på detta?
 
Det är väll därför förluster tar hårt på mitt psyke så vi får väll se i morgom om jag vill prata något mer om SM i Mathantverk eller inte! 
 
 
 
 
 
 Ni ser ju vem som är inställd på vinst nedan men tro inte jag vann för det, nej det gjorde surpuppan bredvid mig, min syrra!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0