Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Glada kunder och nattens tjuv!

Go kväll gott folk! 
 
Vilken positiv energi det är i butiken. Alla kunder är glada och känner sig delaktiga och stolta, underbart, precis som det skall vara i vår stora Feldts-familj. Jag blir så otroligt glad över att se er så glada och ni skall veta att det ger oss så mycket energi till att bli ännu bättre men det som är roligast av allt är att det blir fokus på mathantverket vilket är hela tanken med Eldrimner, att lyfta fram och visa det fina hantverket som finns runt om i Sverige och Norden. Så många små företag som brinner för det de gör, vare sig det är bröd eller korvar eller ostar. Det är roligt tycker jag och jag hade önskat lite mer medialt utrymme för tävlingen då det är en viktig tävling! 
 
Något som var fantastiskt bra efter prisutdelningens slut  och som jag skulle vilja hylla lite extra var de bedömningseminarium som ägde rum, där fick man lyssna till juryn, hur de hade bedömt och vad de hade tänkt på. Fantastiskt genomtänkt arbete.  Man fick även konstruktiv kritik och feedback på produkter som inte fick pallplats samt möjlighet att smaka på de andra tävlande bidragen. Saften som fick pallplats var helt otroliga, kallpressade och sååå satans goda! Jag blev verkligen inspirerad!
 
Medaljerna har fått nya nyfikna kunder att kika in och vi välkomnar er och hoppas att ni alla vill stanna och hänga med oss, lyssna på jazz och snacka bra mat! 
 
En god nyhet drar fler med sig och gårdagen bjöd på både en och två roliga överraskningar som jag kommer att vara förtegen om ett tag till men OJ så glada vi blev! 
 
Något som var mindre roligt var nattens rånförsök på bageriet mitt i brödbaket! Allt slutade väl och nattens modigaste PUTTADE UT tjuven genom dörren och lyckades låsa men FY SKÄMS på dig som gör att andra människor mår dåligt.
 
Godnatt /My
 
Bjuder på en bild från scenen i Växjö!
Fotograf: Stephane Lombard, Eldrimner.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0