Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

SM GULD!!!!!!

Känslan av att sitta med bankandes hjärtan och en kropp som skakar okontrollerat i publiken samtidigt som Feldts Bröd och Konfekt ropas upp som guldmedaljörer och välkomnas upp på scenen är obeskrivlig!!! Vår Lycka kunde nog alla se när vi klev upp på scenen i Växjös konserthus, vi skrattade, hoppade, skrek och kramade sönder de som stod där uppe!!! Det var fantastiskt!!!! Tänk att vi vann en GULDMEDALJ för vårt bröd!!!!! Men inte nog med det så kammade vi hem tre till!!! Fantastiskt!!!
 
Vi kammade hem medaljer i följande grenar:
 
Vetesurdegsbröd utan jäst: 
 
GULDMEDALJ FÖR CITRON/TIMJANBRÖDET MED MOTIVERINGEN:
 "Ett vackert bröd som andas yrkesstolthet och hantverk. Subtila smaker i harmoni.Hög svårighetsgrad som hanteras med bravur!"
..........

SILVERMEDALJ FÖR DINKEL/FRÖBRÖDET MED MOTIVERINGEN:

"Ett generöst bröd som bjuder in till att delas av många. Skvallrar om kompetent hantverk i såväl jäsning som smaksättning. "

........... 

Rågsurdeg utan jäst: 

BROMSMEDALJ FÖR 100% RÅGEN(MED 0.1 POÄNG IFRÅN SILVER OCH 0.4 POÄNG IFRÅN GULD SÅ TOKJÄMT) MED MOTIVERINGEN:

"Smak och saftig inkrom gör brödet till en guddomlig upplevelse. Härlig syra, fint balanserat, djuphet och fint spektrum av smak och doft. "

.........

 Sötebröd:

Bromsmedalj för kardemummabullen med motiveringen

"

"Fantastisk bulle. Snygg knut med fin struktur. "

 

 

Det en sådan otroligt fin bekräftelse på att vi gör något bra i bageriet. Det kommer blir en rolig vecka i bageriet nästa vecka och vi kommer såklart att baka guldbrödet Citron/timjan, de andra med för den delen och vi hoppas att det skall räcka till alla:) Tusen tack för att ni kommer till oss, till personal som gör ett strålande jobb och till vänner och familj som ställer upp för oss! NI ÄR GULD!!!! 

Vår knycklade diplom får väl kanske sitta upp en dag eller två...de blev så skrynkliga bara av alla gläjdeskutt och allt tjo och tjim!!!! 

 

Det var ju inte bara vi som vann, det delades ut medaljer i isterband, korvar, glögg, skinka mm, rikgit inspirerande människor som alla brinner för hantverket inom sitt yrke!!!!!

 

Alla guldmedaljörerna!!  NI ser ju några väldigt nöjda till vänster!!!
 
Så hääär glaaada blir man av att vinna guuuld!!!!
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0