Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

En alldeles speciell liten Feldtsbulle...på väg...

Det har varit en hektisk vår i våra liv därför har det varit lite tyst här inne ett tag men nu är jag här igen:)!!
Ibland är livet en jävla balansgång och det gäller att sätta de hoppiga fötterna på rätt plats alltså! Som så många av er lagt märke till så har jag varit på språng från butiken från och till under våren, vad jag gjort kan jag inte riktigt säga men det löser tiden och snart får ni se! Det har varit fruktansvärt, lite roligt och otroligt "ställa allt på kanten kaosigt".  Vad jag däremot kan säga och nu skona er från då jag ser hur gärna ni vill fråga men inte vågar i butiken... "Har hon fått en trivselmage....eller...kan det vara...?"  Jo men visst skall det komma en alldeles speciell liten ny Feldtsmänniska till världen..näärmare bestämt ganska snart!  Det har varit 6-7 månader av total personlig missär så det har funnits sina skäl till att jag gömt mig i mitt kondis och kanske inte stuckit ut huvudet allt för många gånger de senaste månaderna i butiken, fan alltså!! MEN ingen fara på torpet för brorsan har ju vart där och ryckt in till mångas förtjusning! Jo då, det har varit ett och annant tjuvnyp i hans kinder, han är fantastisk, Putte och så får vi ju inte glömma övriga glada medarbetare! Patrick kommer att köra på tills vidare!
 
Nu lämnar vi det och går över till annat! Här om dagen kom utemöblerna ut så nu kan man gladerligen sitta och fika utanför vid fint väder, vi kör på samma spår i år som förra! Fokus på fikat men vill man ha en sörgås så har vi ju gott bröd, en god ost och marmelader. Det är bara att fråga vad vi har för dagen! Vi har även storslagna planer för butiken, att under semestern kanske bygga om där inne, kapa halva bröddisken och få upp på väggen stället och sedan bygga platsbyggda bänkar så att ni kan sitta inne och fika när hösten kryper sig på men först får det bli sommar, eller hur?
 
Under röda dagar håller vi som vanligt stängt, det blir ju en del här i vår men vi håller er informerade i butiken. Sommarstängningen sker lite senare i år som ett tappert försök att matcha med bebisens nedkomst...? Återkommer med det!
 
Annars händer det lite annat spännande i vår, först ut är Frankrike för Johans del. Han skall med på Sebastien´s brödresa dit under fem dagar, baka bröd, besöka kvarnar och annat skojigt, det blir inspirerande.
 
Sedan blir det "Smaka på Stockholm" i sommar, närmare bestämt 4-7 juni i kungsträdgården. Då blir det brödbak med en massa andra hantverksbagare från hela landet så kom dit vetja!!!
 
Den 13-14 juni kommer Sebastien hit och håller kurs  för glada hemmabagare! Det finns fortfarande platser kvar så gå in på www.brodpassion.se och haffa en om ni är sugna!
 
Annars så jobbar alla på och ni med, vi har haft ett lite lugnare mars men nu är det pang på igen! Superroligt!
 
 
Vi ses i butiken
 
/ My
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0