Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Om en dag i Februari

God kväll gott folk! 
 
Vilken rivstart vi haft på det nya året, det hade vi absolut inte alls räknat med! Vi har haft så mycket att göra att tiden absolut inte räckt till och vi har fasen gått på knäna men ÄNTLIGEN är lillmy, My nr 2 eller helt enkelt den andra My tillbaka från New York! Mycket efterlängtat att vara fullt manskap igen och vi producerar mer än någonsin! Superroligt att efterfrågan på våra saker är så stor. Det viktigaste för oss är alltid kvalitén och den kommer alltid att gå före kvantiten så därför producerar vi det vi mäktar med utan att tumma på kvaliten. Ibland får vi frågan varför vi inte gör mer när något specefikt är slut! Vi gör ju lite av allt och det måste finnas tid till alla delarna därför får man sätta någon slags gräns för hur mycket det finns av allt. Tex tårtorna. Denna veckan  hinner vi med att producera ca 250 bitar (för 250 personer )tårta av olika slag. Efterfrågan har dock varit större och då får tyvärr vissa bli utan just dem smaken eller strl de önskar(just nu har vi tex bara utrymme att göra 7 st 4-6 bitars tårtor till , till denna veckan utöver lördagens alla hjärtans dagtårtor) Hade vi gjort fler tårtor hade det kanske inte blivit några chokladkakor och vise versa. Det gäller allt i bageriet. Alla saker tar sin tid och får sin del av dagen. Hade Johan och jag inte haft barnen hade vi nog jobbat ihjäl oss för vi älskar att jobba och personalen skickar vi såklart hem efter normala arbetspass;) 
 
Det är lätt att glömma stanna upp, njuta och se att det vi drömt om, det gör vi nu! Alla gör ett så bra jobb och vi är verkligen lyckans ostar:) 
 
 
 
På lördag är det alla hjärtans dag, egentligen avskyr jag present hysterin där butikerna fylls av gojja som man skall köpa men samtidigt vet jag att de allra flesta vill ge någon man tycker om något som visar det. Vi har laddat upp med extra praliner, kolor och småpåsar med choklad och presentpåsar. Dessutom kommer vi att göra minitårtor om bara två bitar som vi kommer att sälja på lördag eftersom efterfrågan på det var stor förra året. Jag ville vägra hjärta på men blev nerröstad av samtliga i bageriet, hahah så det lilla hallonhjärtat är på plats, helt enligt konstens alla regler så låt kärleken flööööda och köp för guds skull gotte MEN glöm inte bort att det är viktigaste av allt är att varje dag få människorna  och barnen runt er att känna sig sedda och viktiga och att en kram funkar lika bra som en present, frågor på detta? 
 
lagom paket och vill man göra egna presenter så fyller man bara en påse med vår hjälp!
chokladkakorna tillverkar vi varje dag
hallonhjärtan och 5 andra sorter finns att välja på!
 
Körsbär- och chokladtårtan som kommer att säljas på lördag! Nöfri "for your information"
 
 
Nästa tisdag den 17:e är det fettisdagen! Då brukar vi sälja semlor i tusental och jag antar att det blir samma sak i år:) Det går jättebra att beställa på 035-121660 om man vill vara säker! Glädjande dock är att semlorna aldrig tagit slut en fettisdag men det är ABSOLUT INGET vi kan garantera;) Vår semla är gjord på Ekologiskt mjöl från Limabacka kvarn. Fyllningen gör vi såklart själva och är gjord på ekologisk mandelmassa från valdengården, rostade ekologiska marconamandlar av högst kvalitét som vi hacka i grova krispiga bitar, ekologisk kardemumma och vår egenkokta vaniljkräm på åkta smör, tahitivanilj. Grädden från wapnö låter vi vara bara grädde utan att söta upp den och vi vispar en liter i taget och stoppar den inte i någon gräddmaskin!. Helt enkelt en jäkligt god semla tycker vi!  
 
 
 
Till slut vill vi hälsa Patrick välkommen till gänget här på jobbet! Det är lillbrorsan min som nu skall börja jobba hos oss, han är supertaggad och ambitiös och kommer att köra både butik och kondis så honom kommer ni att se i butiken titt som tätt! 
 
Vi ses i butiken
 
/My Feldt
 
 
 
 
 
 


www.brodochkonfekt.se
RSS 2.0