Kasten Rönnowsgatan 10, HALMSTAD 035-121660 Öppet: Tis-Fre 09.00-18.00 Lör 09.00-14.00

Midsommarvecka och allmän status på bageriet!

God eftermiddag!
Många röda dagar blir det under våren men nästa vecka är den sista! Då firar vi midsommar i vanlig ordning med familjen och håller därför bageriet stängt under fredag och lördag! 
 
 
 
Dock kommer vi att baka en supersmarrig midsommartårta som går att boka till Torsdagen. Det blir med rabarberkopott, svenska jordgubbar, pistageanslag, rabarberbavaroise och vanilj- och mascarponemousse! Den håller sig fint till fredagen!
 
I brödväg kommer det utöver det vanliga sortimentet att finnas kavring och i mån av tid även dillknäcke, de vanliga knäckesorterna, naturell/salt och fänkål finns ändå! 
 
Det är många som undrar över sommarstängningen och den kommer att ligga något senare i år, vi stänger 25 juli då vi även passar på att ställa till med vårt sedvanliga kalas, bageriet fyller ju tre år!! Vi bjuder på saft och bullar hela dagen lång och hoppas på strålande sol som tidigare år såklart eftersom vi brukar hålla till på gatan! Brukar vara precis hur kul som helst!
 
 
 
Sedan kör vi stängt i fyra veckor, då skall vi njuta av vår lilla nya familjemedlem tillsammans som är på ingång inom de närmsta veckorna, jag är nervös som ett helt helvete!!!
Förtsa barnet- 35 timmar=kände mig som världens powerwomen!!!
Andra barnet-9 timmar= försökte typ slå ihjäl mig själv med lustgasmasken under minst fem av dem till Edith piaf på högsta volym
Tredje barnet-? timmar= föredrar att känslan av powerwomen återupprepas! 
Hahaha fy faaaaan!!! Huahuahua!!!!
 
Just nu får vi finfina rabarber från Kalle och Marlene i Stjärnarp så vi är så glada så, det är underbart när bärsäsongen börjar! De sista fyra burkarna hallonsylt står i syltbacken i butiken, vi har varit galet bortskämda med alla fina hallon som plockades förra sommaren av samma personer från samma plats!  Blev ca 80 kg som vi fått använda oss av hela året men nu är de slut och vi kommer inte att köpa in några frysta från våra vanliga leverantör så det får snällt vänta tills det är ny hallonsäsong igen! VI har dock ganska mycket hallonpure kvar till gelehallon, och tårtor så det kommer vi inte ta bort! 
 
 
 
Annars är allt som vanligt och vi bakar på med glatt humör på fantastiska råvaror:) Johan är tillbaka från Stockholm och kungsträdgården igen, det kommer nog ett separat inlägg om det senare med lite härliga bilder! 
Det är jättehärligt att slå sig ner utanför och fika om vädret tillåter så kom ner vettja!
 
 
 
 
VI ses/
 
My
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0